Prodaja proizvoda od jagode


                                                          AMBALAŽA ČUVAR KVALITETA NAŠE JAGODE


                                                                                       PRODAJA

Sto se tice prodaje , cilja nam je da svaki naš kupac bude zadovoljan pre svega kvalitetom i cenom. Veoma nam je važno da do kupca u što kraćem roku dođe sveža i prirodno sazrela jagoda kao i da je zdravstveno bezbedna za konzumiranje i dalju preradu ( upotrebu ). 

Zato smo odlučili da se nasa jagoda iskljucivo prodaje na nasim zasadima u okviru plantaze kako bi svaki kupac bio siguran da uzima sveze ubranu jagodu. Prodaja se vrši na veliko i malo. Znaci da 60% ide na maloprodaju, a 40% na veleprodaju. Sto se cene tice,  pratimo trzisna kretanja i formiramo cenu kako bi mi kao proizvođači a naravno i nasi kupci bili obostrano zadovoljni. 

Prodaja u manjim pakovanjima je nesto skuplja zbog ambalaze pa se zato prodaja u gajbici razlikuje za nekih 10 do 15 din. u korist gajbice.

Kada smo krenuli u proizvodnju jagode i njenu distribuciju odlučili smo da će se jagoda i proizvodi od nje koji se nalaze u našem procesu proizvodnje isključivo pakovati u ambalažu i kao takvi dostavljati našim kupcima.
Uloga ambalaže je da zaštiti proizvod od raznih i mogobrojnih uticaja, a isto tako i od fizičkih, mehaničkih, toplotnih  previranja. Abmalaža  je tu da omogući bezbedan transport ( distribuciju ) proizvoda i  ima važnu ulogu u sprovođenju marketinških aktivnosti. Dobar dizajn  i dobar kvalitet proizvoda su presudni  za sam  proizvod.
Postoji više vrsta ambalaže u zavisnosti od namene i njene funkcije. Mi smo se odlučili za sledeći tip ambalaže koji nas izdvaja na tržištu i omogućava našem kupcu maksimalno uživanje u roku trajanja naše jagode.

  Ambalaža koja se kod nas koristi je: PROVIDNA PET -  AMBALAŽA  - DO 60°C  


                                                          1. Pakovanje od 250 gr.


                                                          2. Pakovanje od 500 gr.


                                                           3. Pakovanje od 1000 gr.
Za određeni broj kupaca a na njihov zahtev smo uveli i ambalažu ( kantice od plastike ) od 3 kg. i 5 kg. kao i za veće kupce gajbice ( holandezeri ) od 5-8kg

                                                             4. Kanta 3-5L

  

                                                               5.Gajbice – Holandezeri  - 5-8 kg.


                                                        NOVO! NOVO! NOVO! 

                                                           JAGODE ZA PONETI

Od ove sezone pakovaćemo i jagode u čaši za poneti. Od vas zavisi da li će naša jagoda biti vaš svakodnevni obrok ili poslastica.Comments